Hemnet Inspiration – Narvavägen 27

Vardagsrum

Vardagsrum

Perfekt grå

5132323

5132331
Bilder: Narvavägen 27, Hemnet.

Fredag idag och helgen lockar! Kollegan har lagt bubbel på kylning på kontoret och jag passar på att leta inspiration på Hemnet. Älskar när man lyckas blanda modernt med lite mer traditionellt. Per Öberg för Svenskt Tenns snygga soffbord är förvisso ganska nydesignat, men får väl ändå räknas som en modern klassiker tycker jag. Snyggt med fotokonst på väggarna som kontrast – och extra effektfullt tycker jag det blir om man vågar stort. Tavelväggar i all ära, men ibland blir effekten mycket bättre med en stor solitär bild. Lite mindre ”duttande”, och lite mer ”rejält”!

Fler bilder hittar du här.

 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *