Vänligare Hem – trärent och 70- tal hos IKEA

Se ändringar på utprintade proofer.

Blå himmel utanför vardagsrumsfönstret bådar gott inför April! IKEA släpper flera aprilnyheter, bland dessa boken ”Användbar – vänligare hem” och här är några av bilderna.

IKEA_bok_Vänligare_hem_s.34

Skulle inte ha något emot att spendera sommaren i denna interiör. Trärent och 70- talsvibbar, påminner mig starkt om min mormor och morfars kök. Visst ser det harmoniskt ut?

IKEA_bok_Vänligare_hem_Intro-1

IKEA har verkligen satsat på hållbara material, jag hittar inte ett enda föremål i plast – gör ni?

Så lycklig över att ”plastbantandet” verkar ha slagit igenom stort. Inte bara är det bättre för miljön – det är ju även vackrare för ögat. I alla fall om ni frågar mig. Jag minns hur min mamma körde omvägar till Biltema för att få tag på glasmatlådor när det begav sig. Nu finns det praktiska och miljövänliga lösningar i nästan varje butik. Hurra för det!

Bilder: IKEA, pressrum ”Användbar – vänligare hem”.

 

 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *